Biografie - Over mij


Met een behoorlijke dosis energie ben ik vanaf september 2020 begonnen op het conservatorium in Rotterdam, Codarts! Ik studeer basgitaar op de pop-afdeling.
Codarts is een enorm inspirerende school en omgeving, en ik ben blij dat ik mijzelf nu 100% kan inzetten voor de muziek.

Ik begon op mijn 14e met basgitaar spelen en vond al snel mijn eigen weg in de muziekscene in Zeeland. Ik heb onder andere op het podium gestaan met Trijntje Oosterhuis, Patricia van Haastrecht, Jordan Roy, en Elvis E. Ook de nationale podia’s zijn voor mij niet vreemd, door de vele artiesten waar ik mee samenwerk heb ik verschillende podia’s mogen betreden zoals Concert@sea, Paradiso, de Melkweg, Mezz, 013, BIRD, Vestrock, Zeeland Nazomer festival, Bevrijdingsfestival Vlissingen.

 

Voorprogramma's verzorgd van bekende artiesten, zoals Racoon, Van Dik Hout en Douwe Bob. Daarnaast doe ik ook invalklussen op sessiebasis bij verschillende artiesten.. Sinds september 2020 studeer ik dus basgitaar aan de pop-afdeling van het Codarts Conservatorium in Rotterdam, waar ik les krijgt van topdocenten, zoals Michel van Schie (Anouk/Ilse de Lange/TVOH-band), Marco Dirne (Shirma Rouse/Charly Luske) Aram Kersbergen (Ilse de Lange/Metropool Orkest) en Ronald Kool (Candy Dulfer/Marco Borsato/Anouk/Ilse de Lange/Gino Vanelli). Ik leer daar alles over basgitaartechniek, groove, timing, sound, improvisatie, theorie en nog veel meer.


Sinds kort geef ik ook basgitaar-lessen in omgeving Zeeland/Rotterdam zowel fysiek als online is dit mogelijk, stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden!