Meld je NU aan voor basgitaarlessen via tabblad 'CONTACT'!

Bands

Op deze pagina vind je mijn huidige bands en projecten waar ik deel van uitmaak als bassist.EMMY EVE

Emmy Eve staat voor verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem. Deze vrouwelijke songwriter is een oprecht exemplaar, integer en romantisch met de juiste dosis zelfspot. Met een goed gebekt karakter laat ze harten zuchten en luisteraars relativeren op pakkende Nederlandse popsongs. Met haar muziek laat de zangeres horen dat diversiteit oké is en liefde universeel.

In een zoektocht naar een groter publiek werkte Emmy Eve samen met producer Rob Peters ( BLØF, Typhoon, Maaike Ouboter). Het eerste resultaat ‘Denk Aan Mij’ werd een nummer over koestering, loslaten en de belofte om niet meer vergeten te worden.


ISABEL PROVOOST

Vanaf het najaar van 2018 stonden we met Isabel in verschillende theaters in Nederland met onze show ‘This is Me’. Sinds begin 2019 is de band geselecteerd voor het traject Pop aan Zee Gold! In november 2018 hebben we onze eerste eigen single uitgebracht ‘Without you’. We zijn nu druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers en zijn van plan om in augustus een nieuwe single uit te brengen. Ook willen we begin 2020 een EP uitbrengen met eigen nummers in onze eigen stijl.

 

Dit seizoen heb je ons onder andere kunnen zien op festivals als Bevrijdingsfestival Zeeland, Vestrock, Klomppop en op het Zeeland Nazomerfestival.


DE HOBBYISTEN

Deze energieke live band met eigen werk weet op een speelse manier altijd het publiek te enthousiasmeren met de opzwepende beats. Een strakke ritmesectie, Toffe gitaarpartijen en unieke synthesizer geluiden maken deze hybride band tot een ware belevenis!


ZEELAND SESSIEBAND

Deze formatie zet een mix van elektronische funk en RnB neer, maar ook pop en soul is iets wat deze formatie kenmerkt. Ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld en de vonken spatten van het podium af!


CONCEPT369

Deze enthousiaste Imagineers zorgen dat alles rondom uw (bedrijfs-)feest of evenement tot in de puntjes geregeld word.